E fia ni vaega i le kesi?

Vaega o puna kesi

A o iai ituaiga eseese opuna kesi, o le tele o ia mea e aofia ai vaega tetele e fa o loʻo lisi atu i lalo;

Fa'amatalaga Fa'atekinisi-1536x417

Tootoo

O le u'amea o se mea fa'aa'ai, malō o lo'o i totonu o se vaega i totonu o le puna kesi.

O se vaega o le tootoo o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o lepuna kesio le potu, a o le vaega totoe o le tootoo e oso mai i le puna kesi.

A o'o i le omiga, ona alu lea o le tootoo i totonu o le potu o le puna kesi.

O le piston

O le piston o le avaega puna kesifesootai i le tootoo.O lo'o iai atoa i totonu o le puna kesi.O le piston, e pei o le tootoo, e gaoioi e tali atu i se malosi.

O le piston e pipii lelei i le pito o le tootoo.A o'o i se malosi le tootoo ma lona piston fa'afeso'ota'i, o le a latou gaoioi.

Pe a faʻaaogaina se malosi i se piston, ua mamanuina e faʻaseʻe.O le a latou see a'o alu ifo le tootoo i totonu o le potu o le puna kesi.O lo'o fa'apipi'i se tootoo i le piston i totonu o le potu e ala i le puna kesi.

Faamaufaailoga

O lo'o i ai fa'amaufa'ailoga i puna kesi uma ma e mana'omia e puipuia ai le tafe.O puna kesi, e pei ona ta'u mai e le igoa, e iai le kesi.

O lo'o i totonu o le potu o le kesi puna kesi.I le tele o tulaga, o le kesi inert e iloa i tafatafa o le tootoo poʻo tua o le piston.

Pe a faʻaaogaina se malosi i le puna kesi, e faʻatupu le mamafa i totonu.O le kasa lemu o le a fa'afefeteina, ma teuina le malosi fa'ainisinia o lona malosi galue pe afai e fa'amaufa'ailoga atoa le kesi.

Toeitiiti lava o puna kesi uma o lo'o i ai le suau'u lubricating fa'aopoopo i le kesi.E taofia e fa'amaufa'ailoga le kesi ma le suau'u lubricant mai le masa'a mai i puna kesi.

I le taimi lava e tasi, e mafai ai e puna kesi ona fa'aputuina le malosi fa'ainisinia e ala i le fa'aogaina o le mamafa i totonu o le potu.

Fa'ai'u Feso'ota'i

Mulimuli ane, o le tele o puna kesi o loʻo faʻapipiʻiina i fesoʻotaʻiga pito.O feso'ota'iga fa'ai'u e ta'ua fo'i o mea fa'apipi'i pito, o vaega ia ua fa'atonuina e fa'aoga i le pito o le tootoo o le kesi.

O le mea moni, o le tootoo o le vaega o le kesi puna e tuʻu faʻafitauli i se malosi galue.I nisi tulaga, atonu e mana'omia tele so'oga fa'ai'u ina ia fa'agaoioi lelei le tootoo.

GuangzhouTieyingSpring Technology Co., Ltd o se fale gaosi oloa i luga o le gaosiga o le kesi puna, loka kesi puna, vevesi kesi puna ma kesi damper mo sili atu i le 22 tausaga. Afai e te manaʻo e faʻatau, faʻamolemolekiliki iinei.Fa'afeiloa'i ma le mafanafana oe ile su'esu'ega.


Taimi meli: Me-15-2023