E fa'afefea ona galue le puna kesi?

9

O le apuna kesi?

O puna kesi, e ta'ua fo'i o le kesi po'o le kesi lagolago lagolago, o masini ia e fa'aaoga e lagolago ma pulea ai le fegasoloa'i o mea eseese, e pei o si'usi'u ta'avale, nofoa nofoa o le ofisa, pulou o ta'avale, ma isi mea.Latou te galulue e faʻavae i luga o mataupu faavae o pneumatics ma faʻaoga kesi faʻapipiʻi, e masani lava o le nitrogen, e maua ai se malosi faʻatonutonu e fesoasoani i le siiina pe faʻaititia o se mea.

E fa'afefea ona galue le puna kesi?

Puna kesio lo'o i ai se fa'agogo fa'atumuina i le kasa nitrogen maualuga ma se tootoo piston.O le piston rod e fesoʻotaʻi i le mea e manaʻomia ona sii i luga pe lagolagoina.A oʻo i le vaipuna kesi i lona tulaga malolo, o loʻo faʻapipiʻi le kesi i le tasi itu o le piston, ma faʻalautele le tootoo. Pe a e faʻaogaina le malosi i le mea e fesoʻotaʻi ma le puna kesi, e pei o le taimi e te oomi ai i luga o se nofoa ofisa. nofoa po'o lalo le tailgate o se taavale, o le puna kesi lagolago le mamafa o le mea.E tetee atu i le malosi o loʻo e faʻaogaina, faʻafaigofie ona sii pe faʻaititia le mea.E masani ona vaaia lea mea i nofoa poʻo taʻavale taʻavale.E ala i le tatalaina o le loka poʻo le faʻaogaina o le malosi i le isi itu, o le puna kesi e mafai ai ona toe gaoioi le mea.

E Fa'afefea le Eseesega o Puna kesi ma Punavai Fa'ainisinia?

Puna kasa: O puna kesi e fa'aogaina ai le kesi fa'amalosi (e masani lava o le nitrogen) e teu ma fa'asa'oloto ai le malosi.Latou te faʻalagolago i le mamafa o le kesi i totonu o se pusa faʻamaufaʻailoga e faʻamalosi ai.O le puna kesi e faʻalautele pe a faʻaaoga le malosi ma faʻamalosi pe a faʻamalolo le malosi.

Punavai Fa'ainisinia: Punavai fa'ainisinia, e ta'ua fo'i o puna vili po'o puna laulaau, teu ma fa'asa'oloto le malosi e ala i le fa'aleagaina o se mea mautu, e pei o le u'amea po'o le palasitika.Pe a oomiina pe faloina se puna enisinia, na te teuina le malosi gafatia, lea e tatalaina pe a toe foʻi le puna i lona foliga muamua.


Taimi meli: Oke-18-2023