E fa'afefea ona su'eina le lelei o le puna kesi fa'amalosi

1. Fa'atusatusaga o le mamafa o le vaipuna ea tutusa

O lenei metotia e mafai ona faʻaaogaina e suʻe ai le lelei o mea e faʻaaogaina e lepuna kasa compressed.O nisi tagata gaosi oloa e faʻaogaina le mafiafia o le paipa o le puipui e le oʻo i tulaga manaʻomia o le 1-4 mm.O mea fa'aoga tutusa o le lima ta'iala i totonu e faia i le palasitika, ma o le tautotogo e na'o le fa'atumuina o le nitrogen maualuga, e le fa'atumuina i le suau'u susu.

Aafiaga: O le faʻaogaina o le paipa e manifinifi tele, ma o le paipa pito i fafo o le puna kesi compressed e faigofie ona faʻaleagaina, e mafua ai le paʻu o le ea.A tamoʻe vave le tautotogo, o le a faʻafefe le paʻu ma faʻaleagaina vaega i totonu.

2. Siaki foliga vaaia

Tulaga maualugapuna kasa compressedmai le gaosiga o le laasaga muamua i le afifiina mulimuli e ogatasi ma ISO pulega tulaga, piston rod coating toniga, pa'u vali lelei lamolemole, soofaatasi lapopoa tulaga.

Faʻaleagaina: afai e le lelei le togafitia o le ufiufi ma le vali vali i luga o le oloa, o le vaega mulimuli ane o le a iai le avanoa e paʻu ese ai le vali, lea e le gata ina aʻafia ai foliga o le oloa, ae faʻapea foʻi, ona o le vaega pito i luga ole e le lamolemole le tootoo piston, o le faʻamaufaʻailoga i totonu o le a faʻaleagaina, e aʻafia ai le ola tautua o le puna kesi.

3. Le umi o le tootoo mamafa i le tulaga ogalaau o le puna kesi

O le tootoo mamafa o le puna e afifi faataamilo i le lima taʻiala o le piston rod, lea e maua ai le taʻiala ma le puipuiga mo le piston rod e ulu atu i totonu o le paʻu.O le pu'upu'u o le tootoo oomi, o le pu'upu'u fo'i lea o le lima ta'iala.

Tulaga lamatia: o lima taʻiala e puupuu tele, o le a sili atu le tatalaina o le tootoo piston puna kesi, a maeʻa se vaitaimi o le a tafe le suauu, afaina ai le ola o oloa.

压缩簧

E fa'afefea ona fa'aoga sa'o le puna kesi fa'amalosi?

1. O le faʻaogaina o le puna kesi faʻapipiʻi e leʻo faʻapipiʻiina, ona o loʻo i ai se avanoa i le tautotogo e fausia ai se lagona, e taʻitaʻia ai le faʻalavelave o le tautotogo.Afai o loʻo i ai le uta muamua, o le puna e fai si mautu.

2. O pine ta'iala ma puna o le a masaesae ma malepe pe a tu'u fa'a'ala'ala puna kasa oomi.

3. Faagaioiga e aunoa ma le tautotogo taʻiala pe a faʻaaogaina le tautotogo taʻiala, e faigofie ona fausia le faʻalavelave o le pito i lalo ma le tino o le tautotogo.O le maualuga o le mamafa o le vaega faʻaleagaina o le mafuaʻaga autu lea o le taʻeina o le tautotogo, o lea e tatau ai ona faʻaoga le pine taʻiala i totonu poʻo le faʻaogaina o meafaigaluega taiala.

4. Faʻaaoga sili atu nai lo le tele o fufusi (300000 - taamilosaga, fetaui ma se fesoʻotaʻiga umi): fatuina le mamafa, ona fausia ai lea o se faʻaitiitiga filifilia, pe a fetaui ma se faʻapipiʻi umi e fesoʻotaʻi vavalalata, laina o le tautotogo o le a faasolosolo ona tapunia le fesoʻotaʻiga, e pei o le faʻamautu. O le numera o le tautotogo e maualuga atu, o le a tulaʻi mai le ala o le uta, o le a tapunia le tautotogo ona o le maualuga o le mamafa ma le taʻe, Aua le faʻaaogaina punapuna faʻamalosi e sili atu i le 300,000 taimi.

5. A le lelei le faʻapipiʻiina o luga o le eleele, o le puna faʻapipiʻi o le a faʻalavelaveina le deformation, o nisi vaega o le a taʻe i lalo o le mamafa maualuga, pe a le lelei le tutusa, sili atu i le 300,000 taamilosaga pe a uma le tautotogo o le a faʻalavelaveina le taʻeina, i le tulaga o le sili atu nai lo 300,000 taamilosaga, aua le faʻaleleia le faʻapipiʻiina o luga o le parallelism.

Ua lelei, ua mae'a le fa'amatalaga e uiga i le iloa o le puna kesi ile vasega Tieying.Faafetai mo lou onosai.Toe feiloa'i.


Taimi meli: Oke-24-2022