O le a le itu sa'o o le fa'apipi'iina o le puna kesi?

MoPuna kasa Compression ro i lalo o le fa'atonuga sa'o.

Puna kesi (fa'aigoa fo'i o le kasa struts po'o le kesi te'i) o lo'o iai le suau'u i totonu o le tino o le vaega.O le faʻamoemoe o le suauʻu o le lubricated le faʻamaufaʻailoga e faʻamautinoa ai le faʻatinoina ma le faʻamoemoe o le ola o vaipuna.Mo lenei mafua'aga, o le fa'atonuga sa'o o le Compression Gas Spring o lo'o i lalo.

O lo'o i ai se fa'amanuiaga fa'aopoopo i le suau'u o lo'o i totonu o le tautotogo - fa'afefe.E latalata ile fa'ai'uga ole ta, ole piston e pasi ile suau'u, fa'agesegese le saoasaoa.

O le pa'u o se fa'aitiitiga o le saosaoa e fa'atatau i le saosaoa o le fa'agaioiga ma e fa'ataunu'uina e ala i le pasi atu o le suāu'u i totonu o se pu i le piston i le fa'ai'uga o le ta.A o'o atu le suau'u i totonu o le piston e fa'atatau i le mamafa o le vili e fa'atatau i le saoasaoa o le piston.O le televave o le piston o loʻo gaoioi, o le maualuga lea o le faʻalavelave ma le maualuga o le malosi tetee.Ole mea lea ole fa'apalapala ole hydraulic.

Toso Gas Springs e le tau tu'u i lalo le tootoo aua e leai se suauu i totonu o le tino.O le i'uga, latou te le'o iai ni tomai fa'asusu.Nai lo lena, e faʻafefe i le ea ina ia mautinoa e leai se gaogao i tua o le piston pe a faʻagaoioia.

O lea la ua tatou malamalama i le fa'aogaina o le kesi, ia foia fa'afitauli fa'apipi'i fa'ai'uga ma le Tieying Home.Filifili le fa'aoga sa'o o le puna kesi e taua fo'i.

Tieying™ e 22 tausaga o le poto masani i le gaosiga o puna kesi, faʻatasi ai ma le SGS ISO9001 IATF 16949 tusi faamaonia, ei ai la tatou lava au mamanu.O le lelei ma le soifua tautua o Tieying Spring e sili atu i le 200000 taimi.E leai se kesi leka, leai se suauu leakage, ma o le mea moni e leai se faʻafitauli faʻatau.Afai e te fia iloa atili e uiga i le faʻaogaina o le gas spring, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou!


Taimi meli: Iul-04-2023